prezintă

 • Banatul Montan
 • Iași
 • Delta Dunării
 • Oradea
 • Brăila
 • Țara Maramureșului

Votează destinația preferată între 17 iulie și 29 august

Acordă votul tău destinației ce consideri că merită marele titlu, Destinația Anului 2021.
Nu uita că poți vota o singură dată. Îți mulțumim!

Adresa de e-mail:

Trimite

Votează destinația anului 2021

prezintă Destinația Iași

Clipul Valize Vesele

vs

Clipul Romanian Thrills
Exploratorii noștri au vizitat Destinația Iași și i-au surprins esența în 2 minute. Care clip ți-a plăcut mai mult? Oricum ai vota, poți câștiga o vacanță în Destinația Anului oferită de Ursus Cooler!
Concursul Ursus Cooler se adresează doar celor peste 18 ani.

Concurs organizat de Ursus Cooler doar pentru cei peste 18 ani.
Tu în ce an te-ai născut?


Mulțumim pentru votul acordat. Click aici pentru a te înscrie la concursul Ursus Cooler și a putea câștiga un voucher în valoare de 1000 de euro.

Cum vom alege Destinația Anului


Votul publicului contează pentru 50 de puncte: locul 1 = 50, locul 2 = 45, locul 3 = 40, locul 4 = 35, locul 5 = 30, locul 6 = 25 de puncte.

Cele 2 echipe de exploratori acordă fiecare câte 10 puncte.

Cei 3 jurați acordă fiecare câte 10 puncte.Se adună punctajul oferit de public exploratori și juriu, iar destinația cu cel mai mare punctaj total câștigă titlul.
Emisiunea finală va fi difuzată pe 4 septembrie.
Pentru mai multe detalii vezi regulamentul competiției.

Proiect prezentat de
răcorit de

și susținut de

în parteneriat cu

Dacă și tu crezi în inițiativa noastră, susține-o cu un share.:

Susținem proiectul “Destinația Anului în România" • Cezar Dumitru
  ImperatorTravel.ro

  Imperator Travel este unul dintre cele mai vechi bloguri de călătorii din România, început încă din 2009. De atunci, Cezar (a.k.a. Imperator) a scris pe larg povești despre locuri frumoase, dar și informații și ponturi folositoare pentru călători despre cele 133 țări vizitate și a ajutat mii de oameni să călătorească.

 • Eduard Tone
  TukTuk.ro

  TukTuk.ro a luat ființă acum mai bine de 10 ani și, de atunci, a crescut în mod constant, în popularitate și trafic. Este un site independent, de călătorie și turism, care abordează aspecte din toate zonele de travel, de la destinații din România și din întreaga lume la sfaturi de călătorie, transport, hoteluri, gastronomie etc. Site-ul este deținut și condus de Eduard Țone, cunoscut jurnalist de lifestyle, scriitor și pasionat de călătorii.

 • Dana Gont
  danagont.ro

  Blogul danagont.ro este despre călătorii și bun-gust, despre oameni, locuri și povești care ne inspiră.

 • Oana Grozavu
  visatorprinlume.ro

  Blogul Visător prin lume este despre experiențe și amintiri, despre oameni și trăiri, despre visuri și împliniri, despre bucuria de a descoperi lumea așa cum este ea; este locul în care pasiunile se transformă într-un stil de viață și în care imaginația se întâlnește cu realitatea.

 • Simona Stanescu & Alex Vrinceanu
  lipa-lipa.ro

  Suntem Simona si Alex, călători cu normă întreagă. În trecut dedicam călătoriilor tot timpul nostru liber și zilele de concediu. Până când călătoria a devenit atât de mult un stil de viață încât am luat o hotărâre nebunească: hai să ne dăm demisia! Din 2016 avem job-ul de a călători cu normă întreagă și iubim stilul nostru de viață nomadic. La noi pe blog găsești o sumedenie de destinații fascinante, atât din România, dar și din alte colțuri de lume. Spor la călătorit!

 • Mirela Șurghie
  extravita.ro

  ExTraViTa este un blog despre  visuri, experiențe și călătorii convenționale sau neconvenționale care își propune zi de zi să le aducă cititorilor o poveste frumoasă, sfaturi utile despre călătorii, să încurajeze cititorii să călătorească, în companie sau singuri și mai ales să aibă curajul de a-și duce visurile la împlinire.

 • Iliuţa Pogar
  iliutapogar.ro

  Din drag pentru locuri frumoase, retrase, speciale, dar și pentru bucuria și adrenalina resimțite în organizarea călătoriilor de suflet, s-a născut blogul meu drag. Locul unde, deopotrivă, cei singuri, dar și cuplurile sau familiile pot găsi relatări oneste, informații concludente, presărate cu experiența proprie. Abia aștept să ne putem împărtăși reciproc experiențele sau visele pe care le avem.

 • Vlad și Andreea
  Valize Vesele

  Am călătorit prin România în ultimul an mai mult ca niciodată și ne-am dat seama că nu am descoperit poate nici jumătate din frumusețile ei. Destinația anului poate aduce în prim plan zone cu potențial fantastic, zone prea puțin cunoscute sau zone în care ai mereu ceva nou de descoperit. Abia așteptăm să vedem care va fi destinația anului 2021 în România!

 • Ramona Popescu
  insandale.ro

  Salut, sunt Ramona și iubesc călătoriile! Preferatele mele sunt cele în care te miști continuu, în care nu desfaci niciodată cu adevărat rucsacul, căci în fiecare zi ești în altă parte, fără să îți pară rău de locul pe care l-ai părăsit, căci altul nou așteaptă să fie descoperit.

 • Anapedia
  anapedia-travel.ro

  Călătoare cu normă întreagă, de 14 ani, din Indonezia până în SUA, am vizitat mai bine de 40 de țări și peste 400 de locații. Anapedia, a devenit blog în decembrie 2019. Fiecare călătorie e o trăire nouă, este un sentiment aparte pe care îl trăiesc și îl savurez din plin. Ador oamenii minunați ce mă întâmpină cu un zâmbet cald, locurile “off the beaten path” și experiențele “out-side the box”… care la final de zi, ne definesc ca oameni.

 • Vlad si Georgiana
  Romanian Thrills

  Prin meseria de ghizi Romanian Thrills, am petrecut ani de zile în care am străbătut țara în lung și-n lat pentru a descoperi locuri ferite de traseele turistice obișnuite. Am găsit astfel meșteșugari care au rămas în satul lor și încă păstrează tradiția artizanatului, ateliere de gătit după metode străvechi, drumuri neștiute prin munți cu priveliști uimitoare și proprietăți deosebite, administrate de gazde primitoare. Ne dorim că țara noastră să beneficieze de mai multă expunere pe plan internațional și suntem curioși care va fi Destinația Anului 2021 în România. Haideți să o descoperim împreună!